неделя, 2 декември 2012 г.

Вечерни Дълги Рокли

Как да изберем вечерните си рокли,за да сме красиви и умопомрачително секси ?
Как от обикновено момиче да се превърнем в богиня?
Да,това е възможно !
Дългите рокли наистина могат да ни преобразят !Прекрасно би било ако сме със стройна фигура и изберем една прилепнала по тялото дълга официална рокля с елегантна цепка ,разкриваща стройните ни бедра или пък гол гръб ,с който да сразим мъжете.
Супер секси и супер елегантни цветовете на роклята също ще ни помогнат да бъдем по- интересни и нестандартни -лилаво,розово,червено,черно,оранжево ......а защо не и цвят шампанско.Всичко е позволено в границите на добрия вкус- блестящи камъчета,фигури пот пайети,апликации с дантела.Един детайл може да разнообрази строгата линия на семплата официална рокля и да ни направи истински елегантни.
Пищните дълги  вечерни рокли също могат да ни преобразят ,но ако сме доста пълнички рискуваме да се превърнем в ходеща торта,затова са по- подходящи за слабите момичета,за да им създадат по- пищен силует.


Ако сте пълничка наблегнете на едно красиво деколте и покажете красотата на пищния си бюст.Покрийте ханша си с ракроена пола ,а оставете цялата пищност на бюстието!Нека то да привлича погледите към вас!
Ето няколко предложения за официални дълги рокли ,които може да намерите в магазин за бални рокли balnirokli.net

Кодове за намаление

 Официални Рокли според Фигурата
Абитуриентски Рокли 2013
Как да се гримираме без да изглеждаме смешни
Готически Дамски Дрехи
Къси Бални Рокли 2013





Няма коментари:

Публикуване на коментар